Το «Μελισσουργείον οικ. Αργύρη» είναι μία μικρή, σύγχρονη μελισσοκομική μονάδα με έδρα τις Κονίστρες Ευβοίας.
Η παραγωγή μας βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη νομή φυσικών καλλιεργειών της ελληνικής φύσης (έλατο, θυμάρι, πεύκο, ερείκη), στην ορθή μελισσοκομική πρακτική αλλά και στη μη χρήση φαρμάκων.
Τα προϊόντα μας είναι άθερμες, αμιγείς ποικιλίες μελιού (μέλι ελάτης, μέλι από θυμάρι, μέλι πεύκου, μέλι ερείκης), φυσική γύρη και βασιλικός πολτός, πάντα κατά την επιτρεπόμενη εποχή συλλογής και παραγωγής τους.
Η αγάπη και ο σεβασμός μας πρωτίστως στην εκπληκτική κοινωνία των μελισσών και βεβαίως στον τελικό παραλήπτη των μελισσοκομικών αγαθών που είναι ο καταναλωτής, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
Μέλημά μας είναι να φτάνει σε εσάς μέλι απευθείας από την κυψέλη. Όπως ακριβώς μας το προσφέρουν οι μέλισσες, 100% φυσικό, απλά υπέροχο!
Βιολογικό Μέλι απο Θυμάρι
- GREAT TASTE AWARDS 2012
- TOP 50 FOODS GREAT TASTE AWARDS 2012
- GREAT TASTE AWARDS 2013
Εξαιρετικής ποιότητας μέλι από θυμάρι. Τα χαρακτηριστικά που το κάνουν μοναδικό είναι το βαθύ κεχριμπαρένιο χρώμα, οι μυρωδιές του θυμαριού και η καταπληκτική του γεύση.
Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία (σίδηρο, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο) ενώ είναι γνωστό για τις αντισηπτικές του ιδιότητες και τη σημαντική αντιοξειδωτική του δράση.
Το Μέλι από θυμάρι βραβεύτηκε με 3 χρυσά αστέρια στο διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας GREAT TASTE AWARDS 2012, ενώ συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 50 κορυφαία προϊόντα στη Βρετανία (TOP 50 FOODS IN BRITAIN).
Κέρδισε επίσης ένα χρυσό αστέρι στο διαγωνισμό Great Taste Awards 2013.