Το 1986 η οικογένεια Νικολάου Ρεπάνη ξεκίνησε με κίνητρο την αγάπη της για το καλό κρασί.
Όλα αυτά τα χρόνια πιστεύουμε ότι δουλέυοντας με συνέπεια και ευθύνη, συντελέσαμε με τον δικό μας τρόπο σ’ αυτό που όλοι με περηφάνια ονομάζουμε «επανάσταση του Ελληνικού κρασιού».
Το 2000, βλέποντας με θαυμασμό την εξέλιξη του κρασιού αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Την κατασκευή ενός οικογενειακού οινοποιείου.
Η αναζήτηση της κατάλληλης τοποθεσίας μας οδήγησε στην «αμπελοέσα» Πελοπόννησο.
Σε ιδιόκτητους αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας καθώς επίσης και με συνεργάτες επιλεγμένους αμπελουργούς σε περιοχές όπως η ορεινή Μαντινεία, η Αιγιαλεία, η ορεινή Κορινθία καλλιεργούνται ποικιλίες ελληνικές όπως Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης Αλεπού και κοσμοπολίτικες όπως Syrah, Cabernet Sauvignon και Merlot.
Ροζέ Αγιωργήτικο Βιολογικής Καλλιέργειας
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος
Τύπος: Ροζέ Ξηρός
Ποικιλία: Αγιωργίτικο
Προέλευση σταφυλιών: Επιλεγμένοι βιολογικοί αμπελώνες από την περιοχή του Ασπρόκαμπου και της Αρχαίας Νεμέας.
Χαρακτηριστικά: Ελκυστικό ροδί χρώμα, αρώματα φρούτων, με νότες φράουλας και κερασιού, ισορροπημένο στο στόμα, με μακριά επίγευση.
Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει κρύα πιάτα, πουλερικά, πίτες, σαλάτες και τυριά.
Χρόνος παλαίωσης: Έως 2 χρόνια από το χρόνο παραγωγής του