Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2009 στον τομέα της βιολογικής καλλιέργειας. Με πολύ σεβασμό, αγάπη και φροντίδα για το περιβάλλον αλλά και το τελικό προϊόν επιλέξαμε να στοχεύσουμε στην ποιότητα που εξασφαλίζει η βιοκαλλιέργεια , από την ποσότητα των συμβατικών πρακτικών.
Κύριά μας καλλιέργεια η αμπελοκαλλιέργεια, παράγουμε ήδη εξαιρετικής ποιότητας οίνο, τσίπουρο, πετιμέζι και επιτραπέζιο σταφύλι- ενώ στα σχέδια μας για το άμεσο μέλλον η παραγωγή ελιάς και ελαιόλαδου, ροδιού κ.α.
Οι εκτάσεις που καλλιεργούμε βρίσκονται όλες στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου (στις πλαγιές του Παγγαίου και στην κοιλάδα των Πιερέων, που σχηματίζεται ανάμεσα στο όρος Παγγαίο και Σύμβολο) στην Καβάλα
Τα αμπέλια μας όλα καλλιεργούνται ξερικά και βιολογικά (με τον έλεγχο και την πιστοποίηση της ΔΗΩ ), γεγονός που μαζί με το συνταίριασμα του ιδανικού εδάφους και του κλίματος του Παγγαίου μας αποδίδουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σταφυλιού στις ποικιλίες που έχουμε επιλέξει: Καρπό πλούσιο σε αρώματα, χρώματα και σάκχαρα που με τη σειρά του μας δίνει εξαιρετικής ποιότητας κρασί!
Αμάραντος Γαία – ΠΑΓΓΑΙΟΝ ΑΕ
Αμάραντος Γαία, Ερυθρός Ξηρός
Βιολογικός Οίνος
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Μακεδονία
Από τις ποικιλίες Merlot & Cabernet Sauvignon που καλλιεργούνται στην περιοχή του Παγγαίου Όρους.
Ένα κρασί με βαθυκόκκινο χρώμα, αρώματα καρπών του δάσους με πιπεριά και βανίλια, μεστή γεύση, πλούσιο σώμα και έντονη επίγευση, που σερβίρεται σε θερμοκρασία 16-17º C και συνοδεύει ιδανικά μοσχάρι, τυριά και λαδερά πιάτα.