Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2009 στον τομέα της βιολογικής καλλιέργειας. Με πολύ σεβασμό, αγάπη και φροντίδα για το περιβάλλον αλλά και το τελικό προϊόν επιλέξαμε να στοχεύσουμε στην ποιότητα που εξασφαλίζει η βιοκαλλιέργεια , από την ποσότητα των συμβατικών πρακτικών.
Κύριά μας καλλιέργεια η αμπελοκαλλιέργεια, παράγουμε ήδη εξαιρετικής ποιότητας οίνο, τσίπουρο, πετιμέζι και επιτραπέζιο σταφύλι- ενώ στα σχέδια μας για το άμεσο μέλλον η παραγωγή ελιάς και ελαιόλαδου, ροδιού κ.α.
Οι εκτάσεις που καλλιεργούμε βρίσκονται όλες στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου (στις πλαγιές του Παγγαίου και στην κοιλάδα των Πιερέων, που σχηματίζεται ανάμεσα στο όρος Παγγαίο και Σύμβολο) στην Καβάλα
Τα αμπέλια μας όλα καλλιεργούνται ξερικά και βιολογικά (με τον έλεγχο και την πιστοποίηση της ΔΗΩ ), γεγονός που μαζί με το συνταίριασμα του ιδανικού εδάφους και του κλίματος του Παγγαίου μας αποδίδουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σταφυλιού στις ποικιλίες που έχουμε επιλέξει: Καρπό πλούσιο σε αρώματα, χρώματα και σάκχαρα που με τη σειρά του μας δίνει εξαιρετικής ποιότητας κρασί!
Αμάραντος Γαία – ΠΑΓΓΑΙΟΝ ΑΕ
Αμάραντος Γαία, Λευκός Ξηρός
Βιολογικός Οίνος
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Μακεδονία
Από τις πoικιλίες Chardonnay & Sauvignon blanc που καλλιεργούνται βιολογικά στους πρόποδες του Παγγαίου.
Ένα κρασί με λαμπερό χρώμα, αρώματα λουλουδιών, γεύση δροσερή και φινετσάτη, που σερβίρεται σε θερμοκρασία 10-12º C και συνοδεύει ιδανικά ψάρι, πουλερικά και χοιρινό.