Το 1986 η οικογένεια Νικολάου Ρεπάνη ξεκίνησε με κίνητρο την αγάπη της για το καλό κρασί.
Όλα αυτά τα χρόνια πιστεύουμε ότι δουλέυοντας με συνέπεια και ευθύνη, συντελέσαμε με τον δικό μας τρόπο σ’ αυτό που όλοι με περηφάνια ονομάζουμε «επανάσταση του Ελληνικού κρασιού».
Το 2000, βλέποντας με θαυμασμό την εξέλιξη του κρασιού αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Την κατασκευή ενός οικογενειακού οινοποιείου.
Η αναζήτηση της κατάλληλης τοποθεσίας μας οδήγησε στην «αμπελοέσα» Πελοπόννησο.
Σε ιδιόκτητους αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας καθώς επίσης και με συνεργάτες επιλεγμένους αμπελουργούς σε περιοχές όπως η ορεινή Μαντινεία, η Αιγιαλεία, η ορεινή Κορινθία καλλιεργούνται ποικιλίες ελληνικές όπως Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης Αλεπού και κοσμοπολίτικες όπως Syrah, Cabernet Sauvignon και Merlot.
Μοσχοφίλερο Βιολογικής Καλλιέργειας
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος
Τύπος: Λευκός Ξηρός
Ποικιλία: Μοσχοφίλερο
Χαρακτηριστικά: Χρώμα λευκοκίτρινο, με ασημί ανταύγειες, λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου, πράσινου μήλου και άνθους λεμονιάς, στο στόμα φρέσκο, γεμάτο και ισορροπημένο.
Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει θαλασσινά, κρέατα με λευκές σάλτσες, ιδανικό για συνοδεία τυριών και αλλαντικών.
Χρόνος παλαίωσης: Έως 2 χρόνια από το χρόνο παραγωγής του