Μοσχοφίλερο – Κτήμα ΡΕΠΑΝΗ


Το 1986 η οικογένεια Νικολάου Ρεπάνη ξεκίνησε με κίνητρο την αγάπη της για το καλό κρασί.

Όλα αυτά τα χρόνια πιστεύουμε ότι δουλέυοντας με συνέπεια και ευθύνη, συντελέσαμε με τον δικό μας τρόπο σ’ αυτό που όλοι με περηφάνια ονομάζουμε «επανάσταση του Ελληνικού κρασιού».

Το 2000, βλέποντας με θαυμασμό την εξέλιξη του κρασιού αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Την κατασκευή ενός οικογενειακού οινοποιείου.

Η αναζήτηση της κατάλληλης τοποθεσίας μας οδήγησε στην «αμπελοέσα» Πελοπόννησο.

Σε ιδιόκτητους αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας καθώς επίσης και με συνεργάτες επιλεγμένους αμπελουργούς σε περιοχές όπως η ορεινή Μαντινεία, η Αιγιαλεία, η ορεινή Κορινθία καλλιεργούνται ποικιλίες ελληνικές όπως Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης Αλεπού και κοσμοπολίτικες όπως Syrah, Cabernet Sauvignon και Merlot.

Μοσχοφίλερο Βιολογικής Καλλιέργειας

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος

Τύπος: Λευκός Ξηρός

Ποικιλία: Μοσχοφίλερο

Προέλευση σταφυλιών: Επιλεγμένοι αμπελώνες από την περιοχή της Μαντινείας σε υψόμετρο 600m.

Χαρακτηριστικά: Χρώμα λευκοκίτρινο, με ασημί ανταύγειες, λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου, πράσινου μήλου και άνθους λεμονιάς, στο στόμα φρέσκο, γεμάτο και ισορροπημένο.

Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει θαλασσινά, κρέατα με λευκές σάλτσες, ιδανικό για συνοδεία τυριών και αλλαντικών.
Χρόνος παλαίωσης: Έως 2 χρόνια από το χρόνο παραγωγής του

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close