Επιδιώκοντας την άριστη ποιότητα, επιλέξαμε εξαιρετικά τμήματα της λεσβιακής γης, για να καλλιεργήσουμε μοναδικές ποικιλίες, με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του λεσβιακού αμπελώνα.
H γηγενής ερυθρή ποικιλία του Λεσβιακού Κρασοστάφυλου καλλιεργείται στον κρατήρα του ηφαιστείου που δημιούργησε το απολιθωμένο δάσος του νησιού. Στο βορειοδυτικό τμήμα επείσης, στην περιοχή Μάκαρα καλλιεργούνται οι ποικιλίες με την ονομασία Φωκιανό (Ρικαρά), Καλλονιάτικο και Μοσχάτο (Μυρωδάτο).
Στην ορεινή περιοχή Μεγαλοχωρίου Πλωμαρίου και στον Καρυώνα Σκοπέλου Γέρας καλλιεργείται η ποικιλία Μανδηλαριά (Γντούρα & Βάψα), Αθήρι, Ασύρτικο και Μοσχάτο άσπρο.
Δάφνις & Χλόη Λευκός BIO 187ml – Οινοφόρος Λέσβου
Οίνος λευκός ξηρός από Φωκιανό, Καλλονιάτο, Κρασοστάφυλο Ανεμώτιας, Ασύρτικο.
ΠΓΕ Λέσβος
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Φωτεινό χρυσό χρώμα. Πλούσια αρώματα λευκών λουλουδιών με πιπεράτες νότες. Πολύ καλή οξύτητα. Επίγευση που διαρκεί.
Περίοδος τρύγου: Τέλος Αυγούστου-Αρχές Σεπτέμβρη
Θερμοκρασία ζύμωσης: 18-20 βαθμούς Κελσίου
Διάρκεια ζύμωσης: περίπου 10 ημέρες