Το 1986 η οικογένεια Νικολάου Ρεπάνη ξεκίνησε με κίνητρο την αγάπη της για το καλό κρασί.
Όλα αυτά τα χρόνια πιστεύουμε ότι δουλέυοντας με συνέπεια και ευθύνη, συντελέσαμε με τον δικό μας τρόπο σ’ αυτό που όλοι με περηφάνια ονομάζουμε «επανάσταση του Ελληνικού κρασιού».
Το 2000, βλέποντας με θαυμασμό την εξέλιξη του κρασιού αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας. Την κατασκευή ενός οικογενειακού οινοποιείου.
Η αναζήτηση της κατάλληλης τοποθεσίας μας οδήγησε στην «αμπελοέσα» Πελοπόννησο.
Σε ιδιόκτητους αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας καθώς επίσης και με συνεργάτες επιλεγμένους αμπελουργούς σε περιοχές όπως η ορεινή Μαντινεία, η Αιγιαλεία, η ορεινή Κορινθία καλλιεργούνται ποικιλίες ελληνικές όπως Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης Αλεπού και κοσμοπολίτικες όπως Syrah, Cabernet Sauvignon και Merlot.
Αγιωργίτικο Βιολογικής Καλλιέργειας
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος
Τύπος: Ερυθρός Ξηρός
Ποικιλία: Αγιωργίτικο
Προέλευση σταφυλιών: Επιλεγμένοι αμπελώνες από την περιοχή της Νεμέας.
Χαρακτηριστικά: Χρώμα βαθύ ρουμπινί, αρώματα κόκκινων φρούτων, ισορροπημένο, μεστό, με βελούδινη γεύση.
Αρμονία γεύσεων: Συνοδεύει ζυμαρικά με ελαφριές σάλτσες, ντόπια κρέατα και κίτρινα τυριά.
Χρόνος παλαίωσης: 3 – 5 χρόνια από το χρόνο παραγωγής του