Ταμπουλέ Habib με σμέουρα & φράουλα ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan
Ταμπουλέ Habib ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan
Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Παρασκευάζεται στην Ελλάδα – προϊόν εισαγωγής
Συστατικά: πληγούρι βρασμένο* 98%, φράουλα αποξηραμένη* 1%, σμέουρα αποξηραμένα*1%
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007
Βάρος 350 γρ
Συνταγή: Σαλάτα Ταμπουλέ ‘Habib’
Υλικά : 1 κούπα ταμπουλέ,
1/2 ματσ. φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο,
3κ.σ. ξύδι βαλσάμικο,
1/2 φ/λ ελαιόλαδο,
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Οδηγίες :
Βάζουμε το ταμπουλέ σε μπόλ και το σκεπάζουμε με ζεστό (και όχι καυτό) νερό ίσα που να το καλύπτει. Κατόπιν σκεπάζουμε το μπόλ και αφήνουμε το ταμπουλέ να μείνει για 30′. Μόλις είναι έτοιμο το ταμπουλέ προσθέτουμε το δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και το περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξύδι βαλσάμικο.