Ταμπουλέ Halal με ελιές & πάπρικα γλυκιά ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan
Ταμπουλέ Halal ‘Βιόδωρος Γαία’ ΒΙΟ Vegan
Προϊόν βιολογικής γεωργίας
Παρασκευάζεται στην Ελλάδα – προϊόν εισαγωγής
Συστατικά: πληγούρι βρασμένο* 97%, ελιά καλαμών* 2%, πάπρικα γλυκιά*1%
Πιστοποιείται σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007
Βάρος 350 γρ
Συνταγή: Σαλάτα Ταμπουλέ ‘Halal’
Υλικά : 1 κούπα ταμπουλέ,
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα,
1 ματσ. μαιντανό,
1/2 ματσ. δυόσμο,
2 τομάτες,
1 αγγούρι,
1/2 φ/λ ελαιόλαδο,
χυμό απο 2 λεμόνια,
θαλασσινό αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
Βάζουμε το ταμπουλέ σε μπόλ και το σκεπάζουμε με ζεστό (και όχι καυτό) νερό ίσα που να το καλύπτει. Κατόπιν σκεπάζουμε το μπόλ και αφήνουμε το ταμπουλέ να μείνει για 30′. Σε άλλο μπόλ ρίχνουμε τις τομάτες και το αγγούρι ψιλοκομμένο, αφού έχουμε αφαιρέσει τους σπόρους. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμύδια, τον μαιντανό και τον δυόσμο ψιλοκομμένο. Τέλος, προσθέτουμε το ταμπουλέ, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε την σαλάτα με το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού.