Site icon βιοΠοιότητα

Ανάμικτα λαχανικά – «Βιολογικές Καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης

Βιολογικές Καλλιέργειες Μπάρμπα Στάθης

Από τη γη της Μακεδονίας, στο τραπέζι μας!

Ο Μπάρμπα Στάθης, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη και το σεβασμό προς το περιβάλλον, τις φυσικές διεργασίες, την αειφόρο ανάπτυξη και τη βιοποικιλότητα, δημιούργησε τη σειρά προϊόντων «Βιολογικές Καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης.

Πρόκειται για Βιολογικό Αρακά, Βιολογικά Φασολάκια στρογγυλά, Βιολογικά Φασολάκια πλατιά, Βιολογικό Σπανάκι, Βιολογικό Καρότο, Βιολογικό Καλαμπόκι, Βιολογικό Μπρόκολο και Βιολογικά Ανάμικτα Λαχανικά, που καλλιεργούνται αποκλειστικά στη γη της Μακεδονίας, πάντα με απόλυτη ασφάλεια και φυσικά με την προσωπική σφραγίδα του Μπάρμπα Στάθη.

Οι Ελληνικές «Βιολογικές Καλλιέργειες» Μπάρμπα Στάθης πληρούν όλες τις αυστηρές προδιαγραφές πιστοποίησης και φέρουν την σφραγίδα της ΔΗΩ, Επίσημου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, που τελεί ύπο την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ανάμικτα λαχανικά (Βιολογικές Καλλιέργειες)

Διαθέσιμο σε συσκευασία των 450g

Συστατικά: Φασολάκια στρογγυλά 25%, αρακάς 25%, καρότο 25%, πατάτα 15%, πιπεριά κόκκινη 10%.

Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη A και πηγή βιταμίνης C.

Διατροφικές πληροφορίες

Ανά 100g Ανά μερίδα 250g
Ενέργεια 211kcal/50kcal 316kj/76kcal
Λιπαρά 0,3g 0,5g
εκ των οποίων κορεσμένα 0,1g 0,1g
Υδατάνθρακες 10,4g 15,7g
εκ των οποίων σάκχαρα 3g 4,5g
Φυτικές Ίνες 2,9g 4,4g
Πρωτεΐνες 2,4g 3,6g
Αλάτι 0,1g 0,2g
Ανά 100g % της Π.Π.Α.*
Βιταμίνη Α 195μg 24%
Βιταμίνη C 16,4μg 20%

*% της ημερήσιας Προσλαμβανόμενης Ποσότητας Αναφοράς

% Π.Π.Α.: της προσλαμβανόμενης ποσότητας αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8.400kj/2.000kcal), σύμφωνα με την ΕΕ1169/2011

Η φυσική διαδικασία με την οποία καλλιεργούνται οι Ελληνικές ”Βιολογικές Καλλιέργειες Μπάρμπα Στάθης” τους επιτρέπει να διατηρούν ανέπαφη τη φυσική τους σύσταση, τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες τους.

Μια μερίδα 250g περιέχει

Διατήρηση

Προσοχή! Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόν

Η συγκομιδη τους στο βέλτιστο χρόνο και οι θερμικές επεξεργασίες που έχουν υποστεί, διατηρούν σταθερά τα διατροφικά τους χαρακτηριστικά.

Exit mobile version