Με έδρα τη Βέροια, η οικογένεια ίδρυσε μια μικρή και συνεχώς αναπτυσσόμενη μονάδα παραγωγής, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά βιολογικές πρώτες ύλες, όπως μέλι, αναποφλοίωτο σουσάμι, καρύδι, αμύγδαλο, ινδοκάρυδο και σιρόπι ταπιόκας, για να δημιουργήσει τέσσερις διαφορετικές αλλά εξίσου ενδιαφέρουσες γεύσεις παστελιών.
Βιολογικά παστέλια
Παράγονται ΜΟΝΟ με μέλι χωρίς την προσθήκη άλλων γλυκαντικών
Το «Παστέλι Μελιού», με σουσάμι και μέλι.
Το «Μελαμύγδαλο», με αμύγδαλο και μέλι.
Το «Σησαμελοκάρυδο», με σουσάμι, καρύδι και μέλι.
Το « Μελινδοκάρυδο», με ινδική καρύδα, μέλι και σιρόπι ταπιόκας.
Όλα τα είδη παράγονται με τρόπο παραδοσιακό και χειροποίητο, χωρίς να καβουρδίζονται ή να ψήνονται, προκειμένου να μη χάσουν τα θρεπτικά συστατικά τους, και κυρίως χωρίς προσθήκη ζάχαρης, γλυκόζης ή άλλων συντηρητικών.
Αποκλειστικό συστατικό τους είναι το μέλι, και απόδειξη είναι το γεγονός ότι τα παστέλια είναι μαλακά και όχι πετρωμένα όπως αυτά της μαζικής παραγωγής.
Λόγω των αγνών συστατικών τους και του τρόπου παραγωγής, είναι πλούσια σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο κ.α., σε ποσοστό 30% περίπου της Συνιστώμενης Ημερήσιας Ποσότητας σε κάθε συσκευασία των 30 – 35 γραμμ.
Ενδείκνυται για καθημερινή κατανάλωση για μικρούς και μεγάλους, και κυρίως για πιο ευαίσθητες ομάδες, όπως εγκύους, αθλητές, μαθητές. Είναι το καλύτερο σνάκ, συμπλήρωμα διατροφής, καθώς και ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό, με ρίζες από την αρχαιότητα.