Η εταιρεία “Aloe Vera – Hellas Ltd” ιδρύθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 2012 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή πολλών προϊόντων με βάση την αλόη, όπως συμπληρώματα διατροφής, μαρμελάδες, αντισηπτικά, καλλυντικά και άλλα.
Η εταιρεία μας επίσης παρέχει υπηρεσίες Private label (P.L.) χυμού αλόης αλλά και άλλων προϊόντων, βάσει των απαιτήσεων και προδιαγραφών του εκάστοτε πελάτη.
Διαθέτουμε πιστοποιημένα φυτά γνήσιας Aloe Vera Barbadensis Miller και εγγυούμαστε την ποιότητα του ζελέ που αντλούμε, τηρώντας όλους τους κανόνες και ελέγχους επεξεργασίας.
Όσον αφορά την καλλιέργεια η εταιρεία παρέχει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία στους παραγωγούς της, προσφέροντας χρήσιμες υπηρεσίες ώστε να καλλιεργήσουν το φυτό όσο το δυνατόν καλύτερα και να έχουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση.
Η αλόη στην καλλιέργειά της είναι πολύ εύκολη, ευδοκιμεί στα περισσότερα εδάφη και αποτελεί ένα φυτό πολλών χρόνων παραγωγής. Δεν χρειάζεται φυτοφάρμακα, καθώς δεν υπάρχουν σοβαρές ασθένειες που να την επηρεάζουν.
Ένας σημαντικός εχθρός για την αλόη είναι τα σαλιγκάρια, τα όποια αντιμετωπίζονται πολύ εύκολα με βιολογικούς τρόπους.
Όλες οι καλλιέργειες των παραγωγών μας είναι βιολογικές. Η βιολογική καλλιέργεια είναι απαραίτητη για την προώθηση του ζελέ σε φαρμακευτικές – καλλυντικές εταιρείες.
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ LIGHT ΦΡΑΟΥΛΑ
Μαρμελάδα Light ΦΡΑΟΥΛΑ με φυσικό φρέσκο φρούτο, ιδανικό για την αποτοξίνωση του οργανισμού μας, και υπέροχο άρωμα.
Η μαρμελάδα φράουλα περιέχει 30% βιολογική γέλη αλόης (GR-BIO-01) ποικιλίας (Barbadensis Miller) και 60% φράουλα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χρωστικών και αρώματος, αλλά με στέβια ως γλυκαντική ύλη.
Είναι ιδανική για κατανάλωση από ανθρώπους με διαβήτη και υψηλή χοληστερίνη. Πέραν αυτού μπορεί να καταναλωθεί και από όσους απλά προσέχουν τη διατροφή και το βάρος τους, καθώς έχει πολύ χαμηλές θερμίδες (41kcal ανά 100 γραμμάρια) και υπέροχη γεύση.
Συσκευασία: 190g.
Έχει αντιοξειδωτικές, αντικαρκινικές, αντιφλεγμονώδεις και καρδιοτονωτικές ιδιότητες, χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά της σε φαινόλες (με κυρίαρχες τις ανθοκυανίνες, που της δίνουν το κόκκινο χρώμα) και βιταμίνες Ακαι C, ενώ περιέχει λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, ουσίες γνωστές για την ευεργετική τους δράση στην όραση.
Η διατροφική της αξία, κατατάσσει την φράουλα στα πιο θρεπτικά φρούτα. Είναι εξαιρετική πηγή φυτοχημικών και αντιοξειδωτικών ουσιών.
Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες της φράουλας προστατεύουν από την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων, την εμφάνιση καταρράκτη και την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας του ματιού. Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και τη γλυκόζη αίματος.
Η υψηλή περιεκτικότητα της φράουλας σε βιταμίνη C είναι ο λόγος συμβολής της στην προστασία έναντι ορισμένων τύπων καρκίνου, ενώ πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η κατανάλωσή της βοηθά στη μείωση της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης, δείκτης που αυξάνεται όταν υπάρχει φλεγμονή στον οργανισμό μας.