Το “The House of Olive” δημιουργήθηκε για να στεγάσει την επιθυμία τεσσάρων νέων ανθρώπων να αξιοποιήσουν τους οικογενειακούς τους ελαιώνες.
Έχοντας μεγαλώσει με εικόνες και μνήμες άρρηκτα συνδεδεμένες με τα ελαιόδεντρα και τη γεύση του ελαιολάδου, ο Μιχάλης, η Μαρία, ο Τάσος και η Ζωή, αποφάσισαν να επενδύσουν στην παραγωγή και στην τυποποίηση εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου ανώτερης ποιότητας, εξελίσσοντας την πατροπαράδοτη ενασχόληση των οικογενειών τους με το ελαιόλαδο.
Τα ελαιόλαδα του The House of Olive, προέρχονται από ιδιόκτητους ελαιώνες και επιλεγμένους συνεργαζόμενους παραγωγούς από την περιοχή της Ανατολικής Κορινθίας που ακολουθούν αυστηρά μεθόδους που διασφαλίζουν την εξαιρετική ποιότητα σε κάθε στάδιο παραγωγής.
Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας & βιολογικής γεωργίας
Μονοποικιλιακό ελαιόλαδο από ελαιόδεντρα της ποικιλίας «Μανάκι», με έντονο κίτρινο χρώμα και πράσινες ανταύγειες.
Με φρουτώδη χαρακτήρα και αρωματικές νότες βοτάνων, είναι ένα ήπιο γευστικά ελαιόλαδο, με κομψά χαρακτηριστικά και μία βελούδινη επίγευση. Ιδανικό για σαλάτες, χάρη στον βοτανικό χαρακτήρα του, λαδερά και γλυκά.
Προέλευση: Κορινθία (Ανατολική Πελοπόννησος, Ελλάδα)
Συσκευασία: Λευκοσιδηρό δοχείο 500ml
Το «House of Olive» συσκευάζει τα προϊόντα του αποκλειστικά σε λευκοσιδηρά δοχεία με καπάκι που σφραγίζει αεροστεγώς.
Η συσκευασία αυτή, σε αντίθεση με το γυαλί ή το πλαστικό, δεν επιτρέπει την επαφή του ελαιολάδου με το φως και το οξυγόνο, τους δυο βασικούς παράγοντες που προκαλούν οξείδωση του ελαιολάδου.