Η Σόγια Ελλάς ιδρύθηκε το 1976 και έκτοτε, διέγραψε μια συνεχή ανοδική πορεία και καθιερώθηκε ως μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες στο χώρο των τροφίμων και των αγροτικών πρώτων υλών.
Οι συνεχώς εκσυγχρονιζόμενες βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας, δραστηριοποιούνται στην επεξεργασία και βιομηχανοποίηση ελαιούχων σπόρων, τον εξευγενισμό και την τυποποίηση σπορελαίων και ελαιολάδου, την παραγωγή και συσκευασία μαργαρινών και φυτικών λιπών, την παραγωγή λεκιθίνης, καθώς επίσης τη διαχείριση, αποθήκευση και εμπορία δημητριακών.
Το τμήμα ελαιολάδου της Σόγια Ελλάς
Η ποιότητα του ελαιολάδου προσδιορίζεται κυρίως από τη γεύση του. Χρόνια τώρα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας επιλέγει μέσα από εκατοντάδες δείγματα από όλη την Ελλάδα, εκείνα που η εξαιρετική «γεμάτη» γεύση τους τα καθιστά ιδανικά για την εμφιάλωσή μας.
Πάντα επιλέγουμε ελαιοτριβεία και συνεργάτες που τηρούν διαδικασίες παραγωγής και αποθήκευσης, οι οποίες συνδυάζουν την παράδοση, τον σωστό τρόπο ελαιοποίησης και τις σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.
Πραγματοποιούμε πάνω από 5.000 αναλύσεις κάθε χρόνο, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε αυτό που θεωρούμε απαραίτητο για το ελαιόλαδό μας: χαμηλή οξύτητα, φρεσκάδα και «γεμάτη» γεύση.
Οι μεγάλες ποσότητες ελαιολάδου που εμπορευόμαστε και το εκτεταμένο δίκτυο αγορών μας, μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε σταθερή, υψηλή ποιότητα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και αξιοπιστία στις παραδόσεις των προϊόντων μας.
Greek Olive Drops βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Drops
Πιστοποιημένο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, με πλούσιο άρωμα και γεύση, ειδικό για γκουρμέ δημιουργίες.
Η βιολογική πρότασή μας για την καθημερινή υγιεινή διατροφή σας
Κάθε σταγόνα αυτού του εξαιρετικό παρθένου ελαιολάδου έχει πλούσια φρουτώδη γεύση, εκλεκτό άρωμα και ευεργετικά αντιοξειδωτικά συστατικά.
Ιδανικό για σαλάτες, dressings, ψητά και όλα τα είδη μαγειρικής.