Site icon βιοΠοιότητα

Βιολογικό Αρωματικό Ελαιόλαδο με Λιαστή Ντομάτα – Antonopoulos Olive Press

Το ελαιοτριβείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινάει να παράγει το ελαιόλαδο της περιοχής μας από το 1963.

Σχεδόν εδώ και μισό αιώνα ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε το πολύτιμο αυτό αγαθό στους πελάτες μας με τέτοιο τρόπο ώστε να περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά για την ανθρώπινη υγεία αλλά και τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν την πιο γευστική λιπαρή τροφή στη φύση.

Παράλληλα στα αγροκτήματά μας καλλιεργούμε βιολογικά, 3.000 περίπου ελαιόδεντρα, εσπεριδοειδή, αμπέλι και άλλα οπωροφόρα δέντρα, παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και γεύσης.

Με σεβασμό στο ελαιόλαδο και πάθος για τελειότητα θέτουμε αυστηρά πρότυπα στην παραγωγή όλων των προϊόντων μας και αναζητούμε απόλυτα ικανοποιημένους και απαιτητικούς πελάτες.

Βιολογικό Αρωματικό Ελαιόλαδο με Λιαστή Ντομάτα – Antonopoulos Olive Press

Απογείωσε τα πιάτα σου με ελαιόλαδο αρωματισμένο με λιαστές ντομάτες, ένα μοναδικό γευστικά προϊόν που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Λιαστές ντομάτες αναμειγνύονται με το βιολογικό μας ελαιόλαδο, δημιουργώντας ένα πολύ ιδιαίτερο λάδι, τόσο σε γεύση και άρωμα όσο και σε χρώμα, κάνοντας κάθε πιάτο ξεχωριστό και gourmet.

Χαρίζει μοναδική γεύση σε σάλτσες, σαλάτες, ζυμαρικά, πίτσα, σως, μαρινάδες, πουλερικά, κρεατικά και θαλασσινά.

Ιδανικό για τους λάτρεις των εκλεκτών και νέων γεύσεων. Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους (vegetarians) και vegan.

Είναι ένα χειροποίητο προϊόν υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας, χωρίς συντηρητικά και με πολλά οφέλη για την Υγεία.

Οι λιαστές ντομάτες αποτελούν μία πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών και βιταμινών καθώς εφοδιάζουν τον οργανισμό μας με:

Το ελαιόλαδο είναι δικής μας παραγωγής, χαμηλής οξύτητας από ελιές βιολογικής καλλιέργειας. Ο ελαιόκαρπος αντιμετωπίζεται προσεκτικά και σχολαστικά σε όλα τα στάδια της ελαιοποίησης του και το σπάσιμο του γίνεται απευθείας σε γρανιτένιες μυλόπετρες στο ιδιόκτητο ελαιοτριβείο μας.

Η εξαγωγή του βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου γίνεται με αδρά λιοτρίβηση και ψυχρή έκθλιψη σε μέγιστη θερμοκρασία 27°C.

Δε χρησιμοποιείται νερό κατά τη διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου και ο διαχωρισμός λαδιού γίνεται σε δύο φάσεις, αποφεύγοντας έτσι τις βλαβερές επιπτώσεις του θερμού νερού στο ελαιόλαδο και τα συστατικά του παραμένουν αναλλοίωτα.

Ο παραδοσιακός αυτός τρόπος εξαγωγής του ελαιολάδου σε συνδυασμό με τη χρόνια εμπειρία μας είναι αυτά που κάνουν το λάδι μας να ξεχωρίζει από την πρώτη δοκιμή!

Tο ελαιοτριβείο πιστοποιείται για την παραγωγή βιολογικού ελαιολάδου από τη ΔΗΩ (Οργανισμός Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων).

 

Exit mobile version