Site icon βιοΠοιότητα

Βιολογικό Παξιμάδι από δίκοκκο σιτάρι “Ο ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ”

Ο Κρητικός φούρνος Γρινιαράκη, από το 1930 βρίσκεται δίπλα σας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα που έχουν αγαπήσει πολλές γενεές!

Το 1930, οι παππούδες των σημερινών ιδιοκτητών, αποφάσισαν να ανοίξουν τον πρώτο φούρνο στο Τυμπάκι, προσφέροντας στον κόσμο φρέσκο ψωμί και παξιμάδια, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές των γονιών τους.

Στο πέρασμα των χρόνων, η οικογενειακή επιχείρηση περνά στον γιο και τώρα στα εγγόνια του παππού Γρινιαράκη, οι οποίοι πέρα από τις μυστικές συνταγές, εξέλιξαν τον φούρνο και συμβάδισαν με τις διατροφικές συνήθειες της εποχής, δημιουργώντας ποιοτικά – υγιεινά – χειροποίητα προϊόντα.

Exit mobile version