Ο Κρητικός φούρνος Γρινιαράκη, από το 1930 βρίσκεται δίπλα σας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα που έχουν αγαπήσει πολλές γενεές!
Το 1930, οι παππούδες των σημερινών ιδιοκτητών, αποφάσισαν να ανοίξουν τον πρώτο φούρνο στο Τυμπάκι, προσφέροντας στον κόσμο φρέσκο ψωμί και παξιμάδια, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές των γονιών τους.
Στο πέρασμα των χρόνων, η οικογενειακή επιχείρηση περνά στον γιο και τώρα στα εγγόνια του παππού Γρινιαράκη, οι οποίοι πέρα από τις μυστικές συνταγές, εξέλιξαν τον φούρνο και συμβάδισαν με τις διατροφικές συνήθειες της εποχής, δημιουργώντας ποιοτικά – υγιεινά – χειροποίητα προϊόντα.
Παράγουμε με μεράκι βιολογικά προϊόντα για να έχετε την καλύτερη ποιότητα στο τραπέζι σας!
Βιολογικά Κριθαροκούλουρα “Ο ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ”
Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες.
Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ιστορικών δεδομένων αποδεικνύει ότι οι διατροφικές συνήθειες των Κρητών του 20ού αιώνα ελαχίστως διαφέρουν από τις συνήθειες των ανθρώπων που έζησαν στο νησί σε παλιότερες εποχές ακόμη και κατά την αρχαιότητα.
Συστατικά: αλεύρι κριθαρένιο*, αλεύρι σίτου* ολικής άλεσης, αλεύρι σίτου σκληρό*, αλεύρι σίτου μαλακό*, αλεύρι βρώμης*, αλεύρι σίκαλης*, μαγιά,προζύμι*, αλάτι
Βιολογικό προϊόν πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ