Το εργαστήριο Βιολογικών Κρητικών Αρτοποιημάτων Μαθιουδάκη ιδρύθηκε το 1979 και αποτελεί τη συνέχεια μιας οικογενειακής παράδοσης στο χώρο της αρτοποιίας.
Ο πατέρας, Παύλος Μαθιουδάκης, ήταν από τους πρωτοπόρους δημιουργούς των αρτοποιημάτων ολικής άλεσης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στις επόμενες γενιές Μαθιουδάκη για ολοένα και πιο εμπνευσμένες διατροφικά δημιουργίες.
Το 2007 κάναμε την είσοδο μας στην αγορά με βιολογική παραγωγή και από τον Ιούνιο του 2015 παράγουμε αποκλειστικά βιολογικά αρτοποιήματα.
Από τον Ιανουάριο του 2017 ανήκουμε στους επίσημους προμηθευτές του Ελληνικού Πρωινού, στο ξενοδοχειακό Επιμελητήριο.
Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη αρχή και θεμελιώδης αξία της ύπαρξής μας. Ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής και τηρούμε τις δεσμεύσεις της ισχύουσας νομοθεσίας που διέπει τα βιολογικά προϊόντα.
Σε συνδυασμό με τη συνεχή επίβλεψη-αξιολόγηση που εφαρμόζουμε σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εξασφαλίζουμε σταθερά την υψηλή ποιότητα. Είμαστε πιστοποιημένοι από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης ΔΗΩ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 834/2007 και (ΕΚ) 889/2008.
Βιολογικός σταρένιος άρτος αργής ωρίμανσης χωρίς μαγιά – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ
- Από σιτάρι ολικής αλέσεως, με 100% φυσικό προζύμι και με θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου.
- Αποτελεί πηγή φυτικών ινών.
- Με 100% προζύμι από βασιλικό
- Χωρίς ζάχαρη
- Χωρίς ζωικά παράγωγα
- Χαμηλά λιπαρά
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα
- Ζυμώνεται καθημερινά με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση και διατηρείται αφράτο μέχρι την τελευταία φέτα