Μετά από μεγάλη σκέψη αλλά και μεράκι για κάτι διαφορετικό ξεκινήσαμε το 2009 με την βοήθεια της γεωπονικής σχολής Αθηνών καλλιέργεια ροδιάς ποικιλίας ACCO στην περιοχή Κορωπίου αττικής .
Η επιλογή της συγκεκριμένης ποικιλίας έγινε διότι έχει τα χαρακτηριστικά που θέλαμε να δώσουμε στα τελικά προϊόντα, έντονο χρώμα, γλυκιά γεύση.
Η καλλιέργεια παρακολουθείτε από τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων (ΔΗΩ).
Η παραγωγή των προϊόντων θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο 2019, διότι θα θέλαμε πριν παρουσιάσουμε τα τελικά προϊόντα να σχηματίσουμε όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη άποψη, είμαστε στην διαδικασία δοκιμών από έγκριτους και αναγνωρισμένους σεφ και με την βοήθεια του χημικού εργαστηρίου αναλύσεων με πολύχρονη πείρα από πατέρα σε γιο. Για όσους επιθυμούν μια πρώτη άποψη γευσιγνωσίας θα μπορούμε να σας αποστείλουμε δήγματα από το νέο έτος
Απευθυνόμαστε σε εστιατόρια, οινοποσίας, καταστήματα βιολογικών προϊόντων, delicatessen.
ΜΟΧΘΟΣ, αναπλήρωμα ξυδιού σε μορφή κρέμας από 100 % ρόδια βιολογικής γεωργίας
Αναπλήρωμα ξυδιού από 100% ρόδια βιολογικής γεωργίας και όχι (ξύδι με ρόδι) παραδοσιακή πολίτικη συνταγή με την διαδικασία δωδεκάμηνης Οξοποίησης (Ορλεάνης) δημιουργώντας μια έκρηξη γεύσης με συνεχή εναλλαγή, γλυκού, ξινού, όξινου.
Προτείνετε για ωμές και ζεστές σαλάτες , σε συνταγές με λευκά κρέατα και ψημένα της ώρας μιας και είναι ένα προϊόν με πλούσια και ολοκληρωμένη γεύση, χωρίς να χρειάζεται κανενός είδους παρέμβαση.
Θα τολμήσουμε να σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε με κρέμα παγωτό και στραγγιστό γιαούρτι.
Λόγο έλλειψης θειούχων μετά το άνοιγμα συντηρείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο ψυγείο.
Διατίθεται σε γυάλινο μπουκάλι των 500ml και 2λίτρων για επαγγελματική χρίση