Τσίπουρο – ΠΑΓΓΑΙΟΝ ΑΕ


Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2009 στον τομέα της βιολογικής καλλιέργειας. Με πολύ σεβασμό, αγάπη και φροντίδα για το περιβάλλον αλλά και το τελικό προϊόν επιλέξαμε να στοχεύσουμε στην ποιότητα που εξασφαλίζει η βιοκαλλιέργεια , από την ποσότητα των συμβατικών πρακτικών.

Κύριά μας καλλιέργεια η αμπελοκαλλιέργεια, παράγουμε ήδη εξαιρετικής ποιότητας οίνο, τσίπουρο, πετιμέζι και επιτραπέζιο σταφύλι- ενώ στα σχέδια μας για το άμεσο μέλλον η παραγωγή ελιάς και ελαιόλαδου, ροδιού κ.α.

Οι εκτάσεις που καλλιεργούμε βρίσκονται όλες στην περιοχή του Δήμου Παγγαίου (στις πλαγιές του Παγγαίου και στην κοιλάδα των Πιερέων, που σχηματίζεται ανάμεσα στο όρος Παγγαίο και Σύμβολο) στην Καβάλα

Τα αμπέλια μας όλα καλλιεργούνται ξερικά και βιολογικά (με τον έλεγχο και την πιστοποίηση της ΔΗΩ ), γεγονός που μαζί με το συνταίριασμα του ιδανικού εδάφους και του κλίματος του Παγγαίου μας αποδίδουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα σταφυλιού στις ποικιλίες που έχουμε επιλέξει: Καρπό πλούσιο σε αρώματα, χρώματα και σάκχαρα που με τη σειρά του μας δίνει εξαιρετικής ποιότητας κρασί!

Τσίπουρο – ΠΑΓΓΑΙΟΝ ΑΕ

Το τσίπουρό μας παράγεται από μούστο και στέρφλα από ποικιλίες σταφυλιών, που καλλιεργούνται βιολογικά στην περιοχή του Παγγαίου Όρους.

Η διπλή απόσταξη, οι συνθήκες ζύμωσης, η αναλογία των συστατικών του και το σβήσιμο που γίνεται με νερό που φέρνουμε από τις πηγές του Παγγαίου, δίνουν ένα εξαιρετικής ποιότητας τσίπουρο.

Έντονα γευστικό και αρωματικό, υψηλόβαθμο, αλλά ευκολόπιοτο λόγω της αγνότητάς του , κατακτά τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του τσίπουρου.

Χωρίς γλυκάνισο για τους μερακλήδες ή αρωματισμένο με γλυκάνισο.

Διατίθεται χύμα

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close