Βιολογικό Φασόλι χάντρα – ΒΙΟβλαστός


BIOβλαστός

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και η αναζήτηση αγνών προϊόντων της ελληνικής υπαίθρου για τη σωστή διατροφή και υγεία , μας οδήγησε στην συνεργασία με μικρούς παραγωγούς, οι οποίοι με μεράκι και αγάπη καλλιεργούν πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας και γεύσης .

Φασόλι χάντρα

Αυτό το όσπριο είναι πλούσιο σε σίδηρο βιταμίνες B , μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι κατάλληλο για το φούρνο, για σούπα αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με λαχανικά για μαγειρευτό της κατσαρόλας.

Συνταγή φάβα Βιοβλαστός :

ΥΛΙΚΑ.

500γρ Φασόλι χάντρα Βιοβλαστός 1 μεγ. κρεμμύδι 1σκελ σκόρδο 1 πιπεριά Φλωρίνης, 2 μέτριες ντομάτες, 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1φλ ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουλιάζετε τα φασόλια σε κρύο νερό αποβραδίς Το πρωί στραγγίζουμε τα φασόλια και σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Ρίχνουμε τις ντομάτες τον μαϊντανό, την πιπεριά και τα φασόλια . Βάζουμε ζεστό νερό μέχρι να καλυφτούν .

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 45′ περίπου .

Διατροφικά στοιχεία ανα 100 γρ

  • Ενέργεια : 1204 kj / 287 kcal
  • Λιπαρά : 1,72 γρ
  • Κορεσμένα λίπη : 0,3 γρ
  • Υδατάνθρακες : 33 γρ
  • Φυτ.Ινες 27,9 γρ
  • Σάκχαρα : 1,49 γρ
  • Πρωτεΐνες : 20,9 γρ
  • Νάτριο : 0,003 γρ

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close