Η παράδοση της οικογένειας Α. Α. Δημακόπουλου στο χώρο της μελισσοκομίας ξεκινά περί το 1957, στη Στεμνίτσα Αρκαδίας. Τόπος καταγωγής της οικογένειας και απαρχή της μελισσοκομικής δραστηριότητας, στα πλούσια βοσκοτόπια μελισσών που διαθέτει, αρχικά από περιέργεια για τη θαυμαστή τους κοινωνία και ύστερα επαγγελματικά.
Αυτή η φροντίδα και η αφοσίωση πέρασε από τον πατέρα στους γιούς σε μικρή ηλικία και έτσι το βίωμα έγινε αγάπη και μεράκι που εξελίσσεται σε σκληρή αλλά και ποιοτική εργασία.
Σήμερα οι μελλισουργοί της οικογένειας, με φυσικές-βιολογικές μεθόδους, παράγουν το μέλι, τη γύρη, το βασιλικό πολτό, την πρόπολη, το κερί και όλα τα φυσικά και αναγκαία προϊόντα των μελισσών προς τον άνθρωπο.
Το όραμα μας για μια αγνή-βιολογική μελισσοκομία ξεκινά από το όνομα μας και την αγάπη μας για τις μέλισσες. Άξιον Εστί, είναι η φράση που θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα η φιλοσοφία μας και τα πιστεύω μας για το πιο έξυπνο και ευεργετικό έντομο του πλανήτη, τη μέλισσα.
Βιολογική γύρη μελισσών – Άξιον Εστί (νωπή)
Φυσικό προϊόν που παρέχεται αυτούσιο από τη μέλισσα σε εμάς. Πρόκειται για αγνή και φυσική τροφή υψηλής διατροφικής αξίας με σπουδαία οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Από τα παλιά χρόνια εξελίχθηκε σε μια από τις πιο θρεπτικές τροφές για τον άνθρωπο.
Η γύρη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπλήρωμα διατροφής για όλους καθώς αποτελεί πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων, ορμονών, υδατανθράκων, αμινοξέων και χιλιάδων ενζύμων και συνενζύμων. Πλήθος ερευνών κατέδειξαν ότι η γύρη περιέχει σχεδόν όλα (20-22) τα απαραίτητα για τον άνθρωπο αμινοξέα, τα οποία ο οργανισμός του δεν μπορεί να συνθέσει.
Συχνά η γύρη αποκαλείται η απόλυτη πλήρης διατροφή ή τροφή θαύμα. Δίνει ευεξία, βελτιώνει το μεταβολισμό, βοηθά τη διανοητική λειτουργία και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Καταναλώνεται αυτούσια, αναμεμειγμένη με μέλι ή διαλυμένη σε ένα χυμό.
Προϊόν πιστοποιημένο από τον Οργανισμό ΔΗΩ.