Η Αλεξάνδρα Τσιαντή, τρίτη γενιά μιας αγροτικής οικογένειας, εγκατέλειψε την καριέρα της στην πόλη για να επιστρέψει στη γη της, δημιουργώντας την Trinity Farm.
Σε έκταση τετρακοσίων στρεμμάτων σε μια πλαγιά στην Αγία Τριάδα Φαρσάλων, υλοποιείται μια από τις πρώτες πιστοποιημένες βιοδυναμικές καλλιέργειες σιτηρών, οσπρίων και κηπευτικών στην Ελλάδα.
Βιολογικό πλιγούρι 250 γρ Trinity Farm
Βιολογικό πλιγούρι που παρασκευάζεται από το βρασμένο και σπασμένο βιοδυναμικό σκληρό σιτάρι μας που καλλιεργείται στην εδώ και 3 γενιές γη μας στην Αγία Τριάδα στη Θεσσαλία. Για χρήση σε σούπες, σαλάτες, σαν συνοδευτικό πιάτων. Συσκευασία 250 γραμμαρίων.
Για τα οφέλη του, διαβάστε στα Νέα & Άρθρα μας : ‘Το πλιγούρι επέστρεψε’.