Τσάι του βουνού – Anthea Organics


Η ιστορία της Anthea Organics ξεκινάει από τα παιδικά μας χρόνια, κατά τα οποία το τσάι από τα βότανα της φύσης δεν έλειπε ποτέ από το σπίτι.

Το ερέθισμα αυτό, ήτανε αρκετό για να καταλάβουμε από μικρή ηλικία ότι θέλαμε να ασχοληθούμε αποκλειστικά με αυτό και να ανακαλύψουμε όλα τα ευεργετικά συστατικά που κρύβονται απλόχερα στη φύση.

Ύστερα από πολλά χρόνια, συνεχές διάβασμα, μελέτες και εξειδικεύσεις, η Anthea Organics έχει καταφέρει σήμερα να πραγματοποιήσει το παιδικό της όνειρο προσφέροντας premium απόλαυση μέσα από τα οργανικά της βότανα.

Η ατελείωτη αναζήτηση υψηλής ποιότητας προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, η σχολαστική επιλογή των βραβευμένων βιοκαλλιεργητών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, η κατάρτιση και η τεχνογνωσία, αλλά κυρίως η διάθεση και το μεράκι για να δημιουργήσουμε κάτι ανεπανάληπτο, οδήγησαν την Anthea Organics στη θέση που βρίσκεται σήμερα, με ισχυρή παρουσία σε Ελλάδα αλλά και σε αγορές του εξωτερικού.

Τσάι του βουνού – Anthea Organics

Με το όνομα του να φέρει μεγάλη ιστορία, καθώς χρησιμοποιείται περίπου από τον 10ο μ.Χ αιώνα, το τσάι του βουνού έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον μέσα σε όλα αυτά τα έτη, λόγω της επουλωτικής του ιδιότητας έναντι των πληγών.

Οι πολλές και ευεργετικές ικανότητες του μάλιστα, είναι τόσο εντυπωσιακές που έχει αποτελέσει αρκετές φορές αντικείμενο επιστημονικών ερευνών.

Πρόκειται για ένα άριστο τονωτικό του οργανισμού χωρίς να περιέχει καθόλου καφείνη, με την μοναδική και πλούσια γεύση του να του επιτρέπουν να καταναλώνεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Βάζοντας στη ζωή σας το τσάι του βουνού επωφελείστε από μια ατέλειωτη λίστα ευεργετικών ιδιοτητών, καθώς είναι διεθνώς γνωστό για τις αγχολυτικές και αντικαταθλιπτικές του ικανότητες, την αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη του ταυτότητα, όπως επίσης και για την εξαιρετική του δράση κατά του Alzheimer.

Extra Info: Αναμειγνύεται εύκολα με διάφορες ποικιλίες όπως με λίγη μέντα ή λουίζα. Ιδανικά εμπλουτίζεται με πέταλα τριαντάφυλλου πλούσια σε βιταμίνη C, με τον συνδυασμό τους να αποδίδει ένα θεσπέσιο, γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα.

Τρόπος Παρασκευής

Ζεστή συνταγή

Δοσολογία: Για κάθε κούπα προτείνεται 2 γραμμάρια τσάι του βουνού (1 κουτάλι της σούπας)

Προσθέστε φρέσκο ζεστό φιλτραρισμένο νερό (95º – 100º C) στο ειδικό σκεύος και αφήστε για 5 – 8 λεπτά με κλειστό καπάκι ώστε να απελευθερωθούν τα αιθέρια έλαιά του. Μπορεί να σερβιριστεί σκέτο, με μέλι ή με φύλλα στέβιας.

Για κρύα ροφήματα και Cocktail προτείνουμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close